yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın baplarının ve henüz birsonsuz yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne sağlamlandığını öğrenmek kabil zemin durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hesap önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya rast ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öbür özelliği kilit + sektör seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili kondisyon takkadak bapnın muhtemel olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; tabaka nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak bayağıda makam meydan illere görev vermekteyiz.

Sertifikasız yangın bapları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir alternatif sunar.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş Yangın Kapısı yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page